Intresserad av att hyra lokal här?

100 företag. 100 000 kvm kontor. 100-tals bostäder. Caféer och restauranger. Skolor och högskolor. Välkommen att hyra kontor på dagens moderna och levande Telefonplan, där du garanterat får många kreativa, goda grannar. Du hittar de lokaler som är lediga just nu längst ner på denna sida. Du är också välkommen att kontakta vår uthyrare Eva Glans.

070-968 16 89
eller maila eva.glans@vasakronan.se

 

 

 

Köksdel från byggnaden Generatorn på Telefonplan

Generatorn
Generatorn är den största byggnaden på Telefonplan. Med sina 12 våningar utgör den ett välkänt landmärke i området, och syns på långt avstånd. Huskroppen är smal och har gott om fönster vilket ger att stort ljusinsläpp på samtliga våningsplan. Från de övre våningarna har man en vidsträckt utsikt över Telefonplan, Midsommarkransen och Södra Stockholm.

Vill du veta mer om Generatorn är du välkommen att kontakta våra uthyrare på 020-333 444 eller hyr@vasakronan.se.

 

Skisser på ett golv

Kolonien
Kolonien (www.kolonien.se) är ett mångdisciplinärt designkontor där vi utvecklar företag, produkter och tjänster med hjälp av design, marknadsföring, kommunikation och konceptutveckling. Med plats för 80 kreatörer och specialister vill vi inspirera och sporra våra kunder till att skapa nya värden tillsammans med oss.

Värderar du nätverket och gillar idén med kompletterande och konkurrerande kompetenser under samma tak, kontakta då Fredrik Helgöstam på 08-21 01 02 eller fredrik@kolonien.se.

 

Tellusgången på Telefonplan

Tellusgången
Längs Tellusgången som löper genom hela området finns lokaler mellan 70-250 kvm. De lämpar sig väl för företag med butik eller showroom i kombination med kontor.

På plats idag finns Citron Design, Fox Design, Ballingslöv med flera.

Vill du veta mer om Tellusgången är du välkommen att kontakta våra uthyrare på 020-333 444 eller hyr@vasakronan.se.

 

Telefonplan Studios
På Telefonplan finns lokaler för kreativa verksamheter i olika skeden av karriären. Ett alternativ är Telefonplan Studios där det finns rum att hyra. Telefonplan Studios är en ekonomisk förening vars syfte är att hyra ut lokaler till kreativa människor. Föreningen riktar sig främst till företag inom kreativa områden som design, konst och mode. Är du intresserad av att veta mer? Kontakta Ylva Ceder, 070-454 74 93, contact@ylvaceder.com, Eva Dozzi 070-2292919, dozzify@gmail.com eller Malin Lundmark,  070-6073594, malin@malinlundmark.com